martes, 12 de abril de 2011

Mesa amarilla///Yellow table///Taula groga








Hola a todos, aquí teneis la mesa en amarillo. Es una de las muestras que estamos preparando para  Semana Santa. Podéis observar los marcasitios que hemos preparado utilizando tapas de botes de cristal, adaptación de una idea de TabyScrap. Asimismo hemos utilizado los botes de cristal como jarrones para las flores del centro de mesa.

Un beso
-------------------------------------
Hello everybody, here you'll see a table in yellow. Is one of the proofs that we are preparing for Easter. See the detail of the seat tablemark made by the lids of the cristal jars, adapted from an idea of TabyScrap. We also have used the jars as vase for the centerpiece.

Kisses
--------------------------------------

Hola a tothom, aqui podeu trobar una taula en groc. És una de les proves que estem preparant per la Setmana Santa. Observeu el detall del marcador de lloc. Està fet amb una tapa de pot de vidre, una adaptació d'una idea de TabyScrap. També hem utilitzat els pots de vidre com a gerres per posar les flors del centre de taula.

Petons



1 comentario:

  1. Totes le taules m'agraden molt,pero les gallinetes les he trobat molt originals ,ara que ve Parqua,ja saps la dita,"parlem d'ous que s'acosta Pasqua".Petonets.Rosa Maria

    ResponderEliminar